Psycholoog Tjimke De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-14.00: 06-38201177.
Je kunt ook je vragen mailen naar: info@psycholoog-tjimke.nl, een sms- of Whatsapp-bericht sturen.
knop-afspraak

Contact

Logo-psycholoog-tjimke-de-vries

Clientverhalen

"Ik liep al enkele weken rond met een enorm somber gevoel. Ik voelde me lusteloos en had bijna nergens zin in. Het vreemde was dat het mijzelf niet lukte om deze negatieve gevoelens om te buigen. Ook vond ik het lastig om een precieze oorzaak aan te wijzen. Na enkele sessies bij Tjimke begreep ik precies wat er aan de hand was en dankzij de aangedragen tips lukte het me/ons om deze vervelende periode af te sluiten. Vooraf was de stap om een afspraak bij een psycholoog te maken best groot voor mij, maar achteraf bezien ben ik erg blij dat ik die stap toch gemaakt heb."

Erik, 26 jaar

Locatie Bergschenhoek

Mijn praktijk in Bergschenhoek bevindt zich op de

Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Het is een kantoorgebouw met voldoende parkeergelegenheid, waar ook een huisartsenpraktijk en BSO zijn gehuisvest. Mijn praktijk is op de 1e verdieping en je kunt plaatsnemen in de wachtkamer, waar je wordt opgehaald voor de afspraak. Ook al lijkt de voordeur soms gesloten, deze zou gewoon toegankelijk moeten zijn. 

De praktijk is ook goed te bereiken voor mensen uit de gemeente Lansingerland en omstreken. Ik heb veel cliƫnten uit Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Bleiswijk, Nootdorp en Zoetermeer.
Ik werk in Bergschenhoek dinsdag, woensdag, vrijdag en om de week ook in het weekend op zaterdag en zondag. Je kunt zelf online een afspraak inplannen via de button 'direct online afspraak maken' bovenin het scherm. Deze afspraak staat dan definitief in geboekt. Mocht de dinsdag of woensdag beter uit komen, dan ben je van harte welkom op de locatie in Den Haag of Hoek van Holland.

Psycholoog-tjimke werkte voorheen ook onder de websites www.psycholoog-lansingerland.nlwww.psycholoog-westland.nl en www.psychologie-zoetermeer.nl. Klanten uit het Westland in het algemeen, dus ook uit Lansingerland en Zoetermeer kunnen natuurlijk nog steeds terecht bij een van de locaties van Psycholoog Tjimke in Bergschenhoek of Hoek van Holland.

Bergschenhoek

Psycholoog Tjimke Bergschenhoek
Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Hoek van Holland

Psycholoog Tjimke Hoek van Holland
Rietdijkstraat 72 A
3151 HJ Hoek van Holland