Psycholoog Tjimke De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-14.00: 06-38201177.
Je kunt ook je vragen mailen naar: info@psycholoog-tjimke.nl, een sms- of Whatsapp-bericht sturen.
knop-afspraak

Contact

Logo-psycholoog-tjimke-de-vries

Contactgegevens

 

info@psycholoog-tjimke.nl

Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Noordvliet 19
3142CH Maassluis

Over Tjimke

"Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Elk verhaal is even interessant en elke behandeling is even bijzonder. Mijn cliënten gaan me aan het hart. In de behandeling blijf ik dichtbij je staan en steun je in je weg naar herstel. In mijn werk gaat het mij uiteindelijk om het moment dat iemand zichzelf hervindt, en weer gaat stralen en in beweging komt."

Tjimke

 

Adres:
Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen. Vul het onderstaande contactformulier in of neem telefonisch contact op voor een kennismaking.
Overdag ben ik niet zo goed bereikbaar in verband met de therapie die ik dan geef. Spreek even een boodschap in op mijn voicemail. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug, vaak dezelfde dag.
Als je het prettiger vindt om eerst een mailtje of sms te sturen met je vraag dan kan dat naar info@psycholoog-tjimke.nl of vul het contactformulier in.
E-mail verzenden
(optioneel)

Psycholoog-tjimke werkte voorheen ook onder de websites www.psycholoog-lansingerland.nlwww.psycholoog-westland.nl en www.psychologie-zoetermeer.nl. Klanten uit het Westland in het algemeen, dus ook uit Lansingerland en Zoetermeer kunnen natuurlijk nog steeds terecht bij een van de locaties van Psycholoog Tjimke in Bergschenhoek of Hoek van Holland.

Bergschenhoek

Psycholoog Tjimke Bergschenhoek
Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Hoek van Holland

Psycholoog Tjimke Hoek van Holland
Rietdijkstraat 72 A
3151 HJ Hoek van Holland